Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :domingo, 23 de diciembre de 2012

L’ICG Software Lleida finalitza l’any en llocs de Lliga de Campions de l’OK Lliga després de guanyar al Moritz CE Vendrell. Lluís Rodero va firmar tres dels quatre gols del seu equip
Imatge de Carles Trilla marcat per un jugador del Vendrell (Foto: Moisés Camuñas)
L’ICG Software Lleida ha tancat l’any aquest matí amb una victòria per 4-1 davant del Moritz CE Vendrell a l’Onze de Setembre. El conjunt dirigit per Albert Folguera afrontava aquesta dotzena jornada de l’OK Lliga amb d’il·lusió de poder sumar els tres punts i acabar l’any amb victòria. Un recuperat Rodero, va guiar als lleidatans fins al triomf, després de remuntar un gol de Barroso al principi de la segona part. El Llista s’enfila a la quarta posició i s’acosta cada vegada més a la Copa del Rei de l’OK Lliga.

Els dos conjunts arribaven al matx empatats a punts a la classificació. Només començar el partit, Lluís Tomàs va tindre un problema de guarda que el va obligar a deixar la pista per Carlos Estrada. La igualtat va ser la constant en el primers compassos. Al minut 6, Lluís Tomàs va poder tornar al parquet. A partir del minut 15, el Vendrell va portar més perill contra la porteria lleidatana i Ruiz va estavellar una pilota al pal. Posteriorment, Lluís Tomàs va aturar un u contra u dels tarragonins.

L’afició de l’Onze de Setembre, que va tornar a presentar una extraordinària entrada, va animar al seu equip i el Llista va gaudir d’algunes ocasions per marcar, però cap jugador va materialitzar les ofensives. A falta de 10 segons per arribar al descans, el visitant Lluís Ferrer va fallar una passada de la mort del seu company Selva. Els jugadors van enfilar cap els vestidors amb tot per decidir.

A la represa, Necchi va emular al jugador del Vendrell i va fallar una passada de la mort. L’ICG Software Lleida havia sortit més endollat al segon acte. Trilla va tenir una nova ocasió per als de Folguera, però no va estar encertat amb el xut. En la següent acció, el mateix jugador local va ser amonestat amb targeta blava, decisió molt protestada per tota la banqueta lleidatana. El porter del Llista, Lluís Tomàs, va aturar la falta directa, però, un minut després, no va poder fer res per interceptar una rematada de Barroso (0-1).

La lluita i el sacrifici del Llista no trobava premi, però Rodero va firmar l’empat al minut 38 i va canviar la dinàmica del partit (1-1). Tres minuts després, Marc Soler va posar per damunt al seu equip amb un xut des de fora (2-1) i, en la posterior acció, els àrbitres van decretar falta directa a favor del Llista i Rodero no va fallar per establir el 3-1 en el marcador. Amb el resultat a favor, els de Folguera van jugar més còmodes i Rodero va culminar una nova gran actuació firmant el seu tercer gol personal, 17è de la temporada, i quart de l’equip (4-1). Amb aquest marcador, els lleidatans van firmar una nova victòria.

Amb aquest triomf, que tanca l’any 2012, l’ICG Software Lleida escala fins a la quarta de la posició de l’OK Lliga amb 28 punts (7 victòries, 1 empat i 4 derrotes). El conjunt lleidatà té descans fins al dia 27, que tornarà als entrenaments, i jugarà el proper partit de Lliga el 4 de gener a la pista del Blanes (21:00h).

Fitxa tècnica:

ICG SOFTWARE LLEIDA (4): Lluís Tomàs (P.), Carles Trilla, Marc Soler (1), Lluís Rodero (3), Joan Cañellas, Sergi Inglés, Emmanuel Necchi, Victor Rubio, Dani López i Carlos Estrada (P.S.).

MORITZ C.E. VENDRELL (1): Gerard Camps (P.), Óscar Ruiz, Jordi Aragonès, Lluís Ferrer, Xavier Costa, Eloi Albesa, Àngel Rodríguez, Josep Maria Selva, Xavier Barroso (1) i Roger Molina (P. S.).

GOLS: 0-1 Barroso (min 32); 1-1 Rodero (min 38); 2-1 Soler (min 41); 3-1 Rodero (min 41); 4-1 Rodero (min 46).

ÀRBITRES: Maria Teresa Martínez Cancelo i Zapico López Leyton.

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la dotzena jornada de l’OK Lliga a l’Onze de Setembre de Lleida amb 1.800 espectadors.