Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :martes, 20 de noviembre de 2012

El conjunt lleidatà, dos dies després de la seva derrota contra el Vilanova a l’Onze de Setembre i sense Necchi, va tornar a mostrar la seva millor versió i va guanyar al Shum Grupo Maestre
Imtge d'un partit del Llista d'aquesta temporada (Foto: Moisés Camuñas)
 L’ICG Software Lleida va aconseguir una victòria molt meritòria de la pista del Maçanet, en la novena jornada de l’OK Lliga. Sense temps de recuperar-se de l'esforç fet diumenge davant del Vilanova i sense Manu Necchi, que es va lesionar en aquell partit, els lleidatans van posar un esforç extra sobre la pista i van poder tombar al conjunt local, que va intentar desgastar als de Folguera amb un joc ràpid.

El Shum Grupo Maestre va sortit al matx amb molta intensitat amb l’objectiu de fer córrer al Llista, que solament disposava de Dani López i Sergi Inglés com a únics recanvis de pista. Amb el suport del seu públic, el conjunt local va atacar de valent i, al minut 8, Galán, va fet el primer gol (1-0). La resposta del conjunt lleidatà va ser ràpida, ja que un minut després, Marc Soler, va igualar el marcador (1-1). El conjunt local, amb un joc agressiu i de velocitat, va aconseguir avançar-se en l’electrònic mitjançant un gol de Plaza (2-1). Amb molt partit per endavant, el Llista no va caure en l’error de l’anterior partit de Lliga d’anar a buscar un gol desesperadament i va continuar tocant la pilota. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, el conjunt dirigit per Albert Folguera va sortir amb la mateixa intenció, però als dos minut de joc del segon temps, l’àrbitre, Joaquín López Valera, va assenyalar una falta directa. El Maçanet tenia l’oportunitat de marxar dos gols, però Bartrés va fallat la falta directa. Amb la pilota un altre cop en joc, Dani López, al minut 31, va empatar el partit a 2, però dos accions després, Bartrés, va tornar a donar avantatge al seu equip (3-2). Amb 18 minuts per endavant, l’ICG Software Lleida va continuar jugant amb esforç i intel·ligència i, d’aquesta manera, Rodero, va aprofitar la desena falta del conjunt local per empatar el partit de falta directa al minut 37 (3-3).

A falta de 10 minuts, els àrbitres van xiular un penal a favor del Maçanet, però Bartrés, gens encertat, va tornar a fallar una clara ocasió per marcar. El pas del temps va provocar que el conjunt local es llancés a l’atac en busca del gol de la victòria, però els lleidatans van defensar a la perfecció. Faltant 2 minuts per arribar el final, el partit va donar un canvi, ja que, primer Carles Trilla, i després Dani López, van aconseguir ficar la pilota dins de la xarxa del porter del Maçanet, fent el 3-4 i el 3-5, respectivament. Amb poc temps, els d’Albert Folguera van patir molt i van rebre un gol, obra de Roca, a falta de 15 segons (4-5). Amb aquest resultat i el patiment sofert, el Llista va celebrar amb molt d’entusiasme la victòria.

L’ICG Software Lleida suma 3 punts més que el col·loquen provisionalment, a falta de disputar-se dos partits d’aquesta jornada, a la setena posició. El pròxim partit dels d’Albert Folguera no serà fins al proper diumenge 2 de desembre a l’Onze de Setembre contra el CP Vic.

Fitxa tècnica:

SHUM GRUPO MAESTRE (4): Guillermo Domínguez (P.), Jordi Galán (1), Jordi Bartrés (1), Marc Navarro, David Plaza (1), Albert Soler, David Gelma, Rubén Fernández, Marc Roca (1) i Joel Moral (P.S)

ICG SOFTWARE LLEIDA (5): Lluís Tomàs (P.), Carles Trilla (1), Marc Soler (1), Lluís Rodero (1), Joan Cañellas, Sergi Inglés, Dani López (2) i Carlos Estrada (P.S.).

GOLS: 1-0 Galán (8’); 1-1 Soler (9’); 2-1 Plaza (12’); 2-2 López (31’); 3-2 Bartrés (32’); 3-3 Rodero (37’); 3-4 Trilla (48’); 3-5 López (48’); 4-5 Roca (49’).

ÀRBITRES: Joaquín López Varela i Antonio Gómez Sánchez.