Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :sábado, 10 de noviembre de 2012

El conjunt dirigit per Albert Folguera va aconseguir un empat molt valuós de la pista d’un necessitat Calafell amb un gol de Trilla i una aturada de Lluís Tomàs en els darrers instants

Imatge de Lluís Rodero amb la pilota en l'anterior partit de lliga (Foto: Moisés Camuñas)
L’ICG Software Lleida Llista va aconseguir un valuós empat a la pista del Calafell en la setena jornada de l’OK Lliga. El conjunt lleidatà va anar a remolc en el marcador durant tot el partit, però va saber remuntar la situació amb empenta i decisió. Tot i el 2 a 0 amb el qual es va tancar la primera meitat, els d’Albert Folguera no van donar el partit per tancat. Marc Soler, Necchi, Trilla, que va tornar a igualar el matx després d’un gol dels locals, i Lluís Tomàs van ser els artífexs del punt.

El partit va començar molt igualtat. Els dos conjunts van oferir molta lluita des de l’inici. El Calafell va sortir a per totes animat per la seua afició, que volia veure a l’equip sumar els primers punts de la temporada. El Llista va començar a crear perill sobre la porteria defensada per Xavier Andreu, però la pilota no acabava d’entrar. Per la seva part, el Calafell, en dos aproximacions va aconseguir dos gols ràpids que deixaven tocats als lleidatans. En el minut 18, Ferran Rosa va fer el primer culminant una bona jugada (1-0) i un minut després, Sergi Romeu va aconseguir el segon gol a favor dels locals (2-0).

Amb aquest resultat l’ICG Software Lleida va continuar ben plantat sobre la pista. Lluís Rodero va poder retallar distàncies a 3 minuts per arribar al descans, però no va poder batre al porter local de falta directa. Tot i el marcador desfavorable, els lleidatans van creure amb les seves possibilitats i no van donar el partit per tancat.

A la represa, el conjunt dirigit per Albert Folguera va sortit amb energies renovades i va retallar distàncies en el marcador. Joan Cañellas va iniciar una contra que va culminar de manera satisfactòria Marc Soler (2-1). Amb aquest gol, el Calafell es va ficar nerviós i va cometre la quinzena falta, però Rodero va tornar a fallar el posterior llançament de falta directa. El domini dels lleidatans va ser cada cop més palpable i fruit de la desesperació, Sergi Romeu va recriminar alguna cosa a l’àrbitre i aquest li va mostrar targeta blava. El càstig en forma de falta directa va ser aprofitat per Necchi, que va enganyar molt bé al porter del Calafell i va igualar el partit (2-2).

L’afició tarragonina va donar ànims als seus, que van forçar la desena infracció del Llista i Rosa va tornar a avançar-los en el marcador (3-2). Amb aquest gol, el conjunt local va esperar a darrere per aprofitar les pèrdues de pilota dels lleidatans. Amb un quants ensurts per als deixebles de Folguera, el partit es va acostar a la recta final. En aquest tram va aparèixer Carles Trilla per definir una contra amb superioritat del Lleida que empatava de nou el matx (3-3). Amb un punt a la butxaca i a falta de 5 segons va arribar la quinzena falta dels lleidatans, però Lluís Tomàs va aturar el xut de Rosa deixant el marcador igualat.

Amb aquest empat, el primer de la temporada, els d’Albert Folguera sumen quatre jornades consecutives sense perdre i es mantenen a la zona mitja de la classificació. L’ICG Software Lleida rebrà diumenge que ve, al pavelló municipal Onze de Setembre, el Vilanova (12:00 h).

Fitxa tècnica:

C.P. CALAFELL TOT L’ANY (3): Xavier Andreu (P.), Sergi Romeu (1), Xavier Diez, Ferran Ortoll, Marc Vergés, Ferran Rosa (2), Borja Ferrer, Gerard Vergés, David Ros i David Arellano (P.S.)

ICG SOFTWARE LLEIDA (3): Lluís Tomàs (P.), Carles Trilla (1), Marc Soler (1), Lluís Rodero, Joan Cañellas, Emanuel Nechi (1), Dani López i Carlos Estrada (P.S.).

GOLS: 1-0 Rosa (18’); 2-0 Romeu (19’); 2-1 Soler (29’); 2-2 Necchi (33’); 3-2 Rosa (41’); 3-3 Trilla (49’).

ÀRBITRES: Xavier Buixeda i Josep Antonio Ribo.