Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :domingo, 18 de noviembre de 2012

Els d’Albert Folguera van caure derrotats clarament a l’Onze de Setembre i van veure truncada la seva ratxa de 3 victòries seguides i un empat
Imatge de la dura derrota de l'ICG Software Lleida contra el Vilanova (Foto: Pam Queraltó)
L’ICG Lleida Llista va caure contra el CP Vilanova en la vuitena jornada de l’OK Lliga. El conjunt d’Albert Folguera va rebre massa càstig per part del conjunt visitant, que va sortir a jugar a l’Onze de Setembre amb un joc ràpid, vistós i efectiu que va sorprendre als locals. Els lleidatans no van poder capgirar el marcador en contra i van veure trencada la seva ratxa de 3 victòries seguides i 1 empat de les últimes 4 jornades.

El partit va començar molt intents per part dels dos equips. Als 10 minuts de joc, el Llista es va avançar amb un gol de Manu Necchi (1-0), que va ser contrarestat ràpidament pel jugador visitant, Francesc Gil (1-1). El Vilanova va atacar amb perill, però la defensa lleidatana i Lluís Tomàs van evitar que el conjunt visitant marxés al descans per damunt en el marcador. Els lleidatans tampoc van poder aprofitar les seves accions ofensives.

A la represa el partit va canviar completament. Els àrbitres van mostrar una targeta blava a l’entrenador de l’ICG Software Lleida, Albert Folguera, i Jordi Ferrer va marcar la falta directa de càstig per la targeta (1-2). Al minut 37, Lluís Rodero va igualar el partit (2-2), però 3 minuts després, Jordi Creus va tornar a posar al seu equip per damunt (2-3). A falta de 7 minuts per acabar el partit, el Llista va cometre la seva desena falta i Jordi Ferrer no va desaprofitar el llançament de la falta directa (2-4). En la següent acció, el visitant Pujals va rebre una targeta blava per un penal que va transformar Carles Trilla (3-4).

A la recta final del matx, el Vilanova va ser millor. Manuel Garcia (3-5) i Carles Rodríguez (3-6), van fer dos gols seguits que van ficar el partit molt complicat. A falta de 3 minuts, Rodero va fallar una falta directa, però Dani López va donar una mica d’esperança al ficar el 4-6. Amb els lleidatans a l’atac, Jordi Creus va aprofitar una contra per tancar el partit amb el definitiu 4-7.

Segona derrota com a local del primer equip del Lleida Llista Blava. Pràcticament sense temps per descansar, el conjunt dirigit per Albert Folguera tornarà a tenir partit de lliga dimarts, a la pista del Maçanet (a les 21 h.). L’equip disputarà el partit amb la probable baixa de Manu per lesió. Els lleidatans continuen a la zona mitja de la classificació, amb 10 punts.

Fitxa tècnica:

ICG SOFTWARE LLEIDA (4): Lluís Tomàs (P.), Carles Trilla (1), Marc Soler, Lluís Rodero (1), Joan Cañellas, Emanuel Nechi (1), Sergi Inglés, Dani López (1) i Carlos Estrada (P.S.).

MOPESA C.P. VILANOVA (7): Luis Gil (P.), Jordi Ferrer (2), Sergi Sabater, Xavier Aguilar, Jordi Creus (2), Francesc Gil (1), Carles Rodríguez (1), Esteve Pujals, Manel Garcia (1) i Óscar Martínez.

GOLS: 1-0 Necchi (10’); 1-1 Gil (11’); 1-2 Ferrer (30’); 2-2 Rodero (37’); 2-3 Creus (40’); 2-4 Ferrer (42’); 3-4 Trilla (p.)(42’); 3-5 Garcia (44’); 3-6 Rodríguez (45); 4-6 López (47’) i 4-7 Creus (48’).

ÀRBITRES: Rubén Fernández i Iñigo López Leyton.