Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :domingo, 28 de octubre de 2012

El conjunt lleidatà ha arrasat al Sant Feliu en una primera part on en 13 minuts el marcador ja era de 6-1. L’equip d’Albert Folguera suma els tres primers punts de la temporada

Imatge d'una acció del partit dels lleidatans contra el Sant Feliu (Foto: Moisés Camuñas)
L’ICG Software Lleida aconseguia aquest migdia la primera victòria de la temporada en la quarta jornada de l’OK Lliga. El conjunt dirigit per Alber Folguera superava amb claredat al Fergo Aisa Sant Feliu, que com els lleidatans van ascendir la temporada passada. Amb la data senyalada en el calendari, el primer equip del Lleida Llista Blava ha sortir a fer mal i en 13 minuts el resultat ja era de 6-1 amb un Rodero estel·lar autor de 4 gols. En la segona meitat els locals han pogut fer més gols i han aconseguit els primers tres punts després de caure en els anteriors tres partits.

Abans del partit, els dos conjunts han sortit amb samarretes de suport a David Busquets, que pateix una inflamació de la membrana que recobreix el cor. L’inici del matx ha sigut molt vibrant ja que als pocs segons de començar, Carles Trilla avançava als locals amb un llançament des de lluny (1-0). Al minut 7, Altayo empatava el partit amb una acció d’anticipació (1-1). A partit d’aquí, el conjunt lleidatà ha tingut sis minuts d’or.

Marc Soler avançava un altre cop el seu equip només treure del mig del camp (2-1). Dos minuts després, Lluís Rodero, que s’havia quedat despenjat al camp del Sant Feliu, defenia amb sang freda una bona passada de Trilla (3-1). En la següent acció, els àrbitres xiulaven falta directa a favor dels locals i Rodero marcava aprofitant la seva habilitat amb la pilota (4-1). Dos minuts més tard, el mateix Rodero enviava la pilota a l’escaire per fer el 5-1, però no content amb això, en la següent acció, tornava a marcar (6-1). Després de la tempesta ha arribat la calma i apareixia el porter Lluís Tomàs per aturar una falta directa del Sant Feliu. Al final dels primers 25 minuts el marcador reflectia un 6-1 a favor de l’ICG Software Lleida.

A la represa, el partit ha baixat en efectivitat, però ha rubricat la victòria del Llista. Al minut 32, Marc Fajas desaprofitava un penal a favor del Sant Feliu i tres minuts després, Rodero errava una falta directa. Al minut 36, Tirso gaudia d’una altra oportunitat per marcar, però errava una falta directa. Arribant al final de partit, Xavier Rubio retallava distàncies en el marcador (6-2), però Marc Soler responia definint una bona contra (7-2). A falta de dos minuts, els àrbitres mostraven la segona blava a Lluís Rodero i el Llista es quedava amb un jugador menys, tot i això, Dani López marcava el definitiu 8-2 de penal.

Victòria balsàmica del conjunt lleidatà que els situa a la dotzena posició en la classificació. El pròxim partit del conjunt d’Albert Folguera serà aquest dimecres 1 de novembre a la pista de l’Alcoi, que porta una victòria més que el Llista.

Fitxa tècnica:

ICG SOFTWARE LLEIDA (8): Carlos Estrada (P.), Carles Trilla (1), Marc Soler (2), Lluís Rodero (4), Joan Cañellas, Emanuel Nechi, Dani López (1), Sergi Inglés i Lluís Tomàs (P.S.).

FERGO AISA SANT FELIU (2): Pere Turón (P.), Marc Fajas, Marc Vila, Xavier Rubio (1), Jordi Casabayo, Tirso Gómez, Josep Ramon Altayo (1), Roger Valls, Jassel Oller i Jordi Garcia (P.S.).

GOLS: 1-0 Trilla (1’); 1-1 Altayo (7’); 2-1 Soler (7’); 3-1 Rodero (9’); 4-1 Rodero (10’); 5-1 Rodero (12’); 6-1 Rodero (13’); 6-2 Rubio (45’); 7-2 Soler (47’) i 8-2 López (49’ p.).

ÀRBITRES: José Juan Melero López i Antonio Gómez Sánchez.