Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :martes, 23 de octubre de 2012

El jugador de l’ICG Software Lleida pateix una inflamació de la membrana que recobreix el cor i estarà de baixa indefinidament
Imatge del veterà jugador David Busquets (Foto: Lleida Llista Blava)
L’ICG Software Lleida podria perdre a un dels seus millor jugadors. Aquest cap de setmana, tal i com indica un comunicat que ha transmès l’entitat lleidatana, David Busquets va anar a urgències, a l’Hospital d’Igualada, i li van diagnosticar una pericarditis aguda. Aquesta malaltia afecta a la membrana que recobreix el cor, per aquest motiu l’alerta i la preocupació del Busquets i el seu entorn és total.

El veterà jugador, de 35 anys, visitarà en els propers dies a un cardiòleg que li faci un diagnòstic definitiu del seu problema. La mala sort sembla que torna a fixar-se en Busquets, que aquesta pretemporada ja va tenir problemes degut a un virus. Els companys, al saber la mala notícia, es van posar en contacte amb ell i li van transmetre tot el seu suport en uns moments tan durs dins de la seva carrera com a esportista . 

Segons els resultats de la prova, Busquets podria retirar-se de l’hoquei patins. Des del club, que ja ha posat tots els medis a l’abast del jugador, s’espera que els resultats siguin molt positius i pugui tornar a vestir un altre cop l’elàstica del primer equip.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © HOQUEI //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //